تیم منتخب هفته سی‌ام با نمرات متریکا

 ۱۴۰۱/۰۳/۱۴

در روز جشن قهرمانی استقلال، بزرگترین مانع برای به پیروزی رسیدن شاگردان فرهاد مجیدی، علی محسن‌زاده بود. این دروازه‌بان، ۵ مهار داشت و دهمین کلین‌شیت فصل خود را به ثبت رساند. این دروازه‌بان رکورددار بیشترین کلین‌شیت برای مسجدسلیمانی‌ها در تاریخ لیگ برتر است.

بهنام برزای در بازی گل‌گهر با ذوب‌آهن به عنوان بازیکن تعویضی به زمین آمد و نقش به سزایی در کامبک تیم خود داشت. این بازیکن ۲۱ دقیقه بازی کرد و با تنها شوتش گل تساوی گل‌گهر را به ثمر رساند.

عارف غلامی پس از بازگشت از مصدومیت چهره درخشانی داشته و این عملکرد باعث شده تا دوباره به تیم ملی دعوت شود. غلامی علاوه بر ۸ عملکرد دفاعی که داشت با ۳ پاس کلیدی همبازیان خود را در موقعیت گلزنی قرار داد.

احمدرضا زنده‌روح در ماشین‌سازی و گل‌گهر به عنوان هافبک به فوتبال ایران معرفی شد ولی در روزهای پایانی لیگ در فجر در خط دفاع به کار گرفته شد. این بازیکن با ۶ عملکرد دفاعی وظایف دفاعی خود را به خوبی انجام داد و با ۴ پاس کلیدی تلاش خود را برای جبران گل خورده فجر انجام داد.

شایان مصلح از لیگ هفدهم در لیگ برتر بازی می‌کند و در طول این مدت تا پایان نیم فصل اول این دوره 2  گل زده بود. این بازیکن در بازی با ذوب‌آهن گل پیروزی‌بخش تیمش و سومین گل خود در نیم‌فصل دوم را به ثمر رساند. گل سوم مصلح مثل ۲ گل قبلی روی ضربات کرنر به ثمر رسیده شد.

امین پورعلی از جمله بازیکنان خوب گل‌گهر در لیگ بیست‌و‌یکم بود. این بازیکن چهارمین پاس گل خود را در این هفته داد. این بازیکن در این فصل ۴ گل هم زده و از معدود بازیکنانی است که از اولین فصل حضور گل‌گهر در لیگ برتر در این تیم بازی کرده است.

امید عالیشاه با یک شلیک تماشایی از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را باز کرد. این بازیکن پس از ۵ فصل موفق به گلزنی خارج از هجده قدم شد. عالیشاه در روزی که نخستین گل فصلش را به ثمر رساند، ۳۵ لمس توپ داشت و دقت پاس ۷۰ درصد از خود به جای گذاشت.

محمود قائدرحمتی در آخرین بازی فصل، اولین پاس گل خود را داد. این بازیکن ۲ شوت زد و ۲ پاس کلیدی هم داد. قائدرحمتی هر بار با تیم‌های مختلف برابر سپاهان قرار گرفته بازنده از زمین خارج شده بود ولی این بار تیمش موفق به کسب امتیاز برابر سپاهان شد.

سجاد آشوری روز خوبی را مقابل گل گهر پشت سر گذاشت. این بازیکن ۶ پاس کلیدی داد که بهترین آمار این هفته است و یک شوت به سمت دروازه حریف زد که تبدیل به اولین گل این بازیکن با پیراهن ذوب‌آهن شد.

مرتضی تبریزی با یک گل و یک پاس گل برگ برنده گل‌گهر در دیدار با تیم سابق خود ذوب‌آهن بود. هر ۳ شوت تبریزی در این مسابقه در چارچوب بود. این بازیکن در هفته‌های پایانی لیگ در فرم بسیار خوبی قرار داشت و در ۴ بازی آخر گل‌گهر روی ۵ گل تاثیرگذار بود.

بایرامی در دیدار با سپاهان یک گل به ثمر رساند تا پس از ۴۵۵ روز موفق به گلزنی شود. این بازیکن آخرین بار در لیگ بیستم برای پدیده مقابل پیکان گل زده بود.

مطالب مرتبط


خبر | پرونده بازی ایران 3-0 کره‌شمالی

۱۴۰۴/۰۳/۲۲


نقاط قوت | پرونده بازی استقلال 1-0 ملوان

۱۴۰۴/۰۳/۱۲


خبر | پرونده بازی تراکتور 3-3 نساجی

۱۴۰۴/۰۲/۲۰


خبر | پرونده بازی تراکتور۰-۰ سپاهان

۱۴۰۳/۱۲/۱۵


نقاط ضعف | پرونده بازی پرسپولیس ۲-۱ استقلال

۱۴۰۳/۱۲/۱۵


خبر | پرونده بازی استقلال ۲-۰ استقلال خوزستان

۱۴۰۳/۱۱/۱۹


خبر | پرونده بازی فولاد ۱-۱ پرسپولیس

۱۴۰۳/۱۱/۱۹


خبر | پرونده بازی تراکتور ۳-۰ استقلال خوزستان

۱۴۰۳/۱۰/۱۶


نقاط قوت | پرونده بازی استقلال 1-1 سپاهان

۱۴۰۳/۱۰/۱۵


خبر | پرونده بازی هوادار 0-5 پرسپولیس

۱۴۰۳/۱۰/۱۵


خبر | پرونده بازی ملوان ۱-۲ پرسپولیس

۱۴۰۳/۰۹/۲۳


خبر | پرونده بازی الاهلی ۲-۲ استقلال

۱۴۰۳/۰۹/۱۶


خبر | پرونده بازی پرسپولیس 2-1 الشرطه

۱۴۰۳/۰۹/۱۶


خبر | پرونده بازی کره شمالی ۲-۳ ایران

۱۴۰۳/۰۸/۳۰


خبر | پرونده بازی تراکتور ۷-۰ روشن تاجیکستان

۱۴۰۳/۰۸/۲۷


خبر | پرونده بازی سپاهان ۳-۱ الشارجه

۱۴۰۳/۰۸/۲۷


خبر | پرونده بازی الهلال ۳-۰ استقلال

۱۴۰۳/۰۸/۲۷


خبر | پرونده بازی پرسپولیس ۱-۱ الغرافه ۱

۱۴۰۳/۰۸/۲۷


eee | پرونده بازی نساجی ۰-۱ مس رفسنجان

۱۴۰۳/۰۸/۲۷


صدا | پرونده بازی شمس‌آذر۲-۰ خیبر

۱۴۰۳/۰۸/۲۷